Rakennustyöt Nurmijärveltä koko Uudenmaan alueelle

Ota yhteyttä

Woodcastle Oy:n avulla hoituvat rakennustyöt uudis- ja korjausrakentamiskohteissa Nurmijärvellä, Uudellamaalla ja tarvittaessa muuallakin Suomessa. Meillä on laaja luotettavien yhteistyökumppaneiden verkosto, josta löydämme sopivat tekijät sinunkin urakkaasi. Saat meiltä avun sekä pieniin että suuriin tarpeisiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Monipuolista uudisrakentamista

Yhteistyökumppanimme ovat kokeneita rakentajia, joiden käsiin voit uskoa monenlaiset rakennustyöt. Teemme yhteistyössä esimerkiksi kokonaisia uusia taloja, autotalleja, muita piharakennuksia ja roskakatoksia. Kysy meitä myös avuksi vapaa-ajan rakentamisen urakkaasi!

 

Pystymme tarjoamaan kaiken rakennuksen perustuksista ja pohjatöistä alkaen sen viimeistelyyn saakka. Saat meiltä vaikka valmiin talopaketin pohjatyöt ja pystytyksen vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pienet ja suuret saneeraukset

Yrityksemme tarjoaa osaamista ja sopivat yhteistyökumppanit myös erilaisiin sisä- ja ulkotilojen saneerauksiin. Otamme vastaan kaikenlaiset urakat pienistä pintaremonteista koko rakennuksen sisä- tai ulkotilojen kattavaan uusimiseen.

 

Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi keittiöremontit, sauna- ja kylpyhuoneremontit, huoneistoremontit sekä sisä- ja ulkoseinien maalaukset tarpeiden mukaan.

 

Voit tilata kaikki saneerauksessa ja remontissa tarvitsemasi meiltä kerralla – me etsimme sopivat tekijät. Hankimme myös remontissa tarvittavat materiaalit, kuten maalit ja puutavaran.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tutustu myös maanrakentamisen palveluihimme!

Tarvittaessa saat meiltä myös rakennuksen pohjatyöt ja kaikki muut tontilla tarvittavat kaivuutyöt. Monipuolisina maanrakentajina pystymme toteuttamaan omakotitalojen ja muiden rakennusten perustukset, salaojitukset ja salaojaremontit sekä erilaiset piharakentamisen urakat. Teemme rakennusten pohjatyöt siten, että rakennus kestää varmasti painumatta vuosikymmenten ajan. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja kysy lisää!

Yhteistyökumppaneidemme avulla tarjoamme monipuolista rakennuspalvelua Nurmijärvellä ja koko Uudenmaan alueella.

Pyydä tarjous!