Puustokorjuu Nurmijärvellä ja Uudellamaalla

Ota yhteyttä

Woodcastle Oy tarjoaa puustokorjuuta, eli raivaamme metsää ja puustoa erilaisten rakennushankkeiden tieltä. Olemme myös kokenut kumppani energiapuun kaatoihin ja varastointiin. Palvelemme Nurmijärveltä käsin koko Uudenmaan alueella, tarvittaessa muuallakin Suomessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä

Puiden raivaus tonteilta ja teiden varsilta

Uudisrakentaminen ja tierakentaminen edellyttää usein puunkaatoa ja muuta tontin raivausta. Kaadamme puustoa sekä koneellisesti että metsurityönä. Käytössämme on osaava henkilökunta ja monipuolinen, turvallisiin puunkaatoihin sopiva kalusto. Pystymme kaatamaan laajojakin metsäalueita pois tieltä.

 

Kaatamisen jälkeen raivaamme tarvittaessa tontin muuten ja kuljetamme puut, risut ja kannot pois. Palvelemme julkista sektoria, rakennusliikkeitä, muita yrityksiä ja tarvittaessa myös yksityisiä kotitalouksia. 

 

Jos olet käynnistämässä talonrakennusurakkaa, tutustu myös rakentamisen palveluihimme – meiltä onnistuu tarvittaessa kaikki tontin raivauksesta talon pystytykseen saakka.

Rakennustyöt

Tutustu myös energiapuiden kaatoihin!

Yrityksemme palveluihin kuuluu myös energiapuun kaato. Kaadamme ja keräämme energiaksi sopivan puun talteen metsästä, peltojen laidoilta ja tienpientareilta. Energiapuuta voidaan kerätä latvusmassasta, kannoista, karsituista rankapuista ja karsimattomista kokopuista.

 

Tarjoamme hakkuut tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella, eli voimme huolehtia puolestasi puun varastoinnista, myynnistä ja kuljettamisesta ostajalle. Yhteistyökumppaneihimme kuuluu muun muassa bioenergiaa hyödyntäviä voimalaitoksia.

Energiapuun hankinta ja jalostus

Teemme puustokorjuuta Nurmijärvellä ja muualla Uudenmaan alueella, tarvittaessa kauempanakin.

Pyydä tarjous!