Maa- ja pohjarakentaminen Nurmijärveltä

Ota yhteyttä

Woodcastle Oy tarjoaa monipuolisesti kaiken pohjarakentamisen ja siihen liittyvät maanrakennustyöt. Toimimme Nurmijärveltä käsin koko Uudenmaan alueella ja tarvittaessa muuallakin Suomessa. Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita rakennusliikkeistä taloyhtiöihin ja yksityisiin kotitalouksiin. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Kaikki tonttien kaivuutyöt

Maanrakennuksen palvelumme kattaa kaiken kestäviin perustuksiin tarvittavan. Teemme tonttien kaivuutyöt, jotta paikalle voi pystyttää omakotitalon, hallin, autotallin, vajan tai muun piharakennuksen.

 

Osaavina maanrakentajina pystymme myös auttamaan salaojien kaivuisiin ja salaojaremontteihin, pihojen perustuksiin ja viherrakentamiseen sekä esimerkiksi maansiirtoihin liittyvissä tarpeissa.

 

Tutustu myös rakennuspalveluihimme – halutessasi pystytämme rakennuksen perustuksista viimeistelyyn. Yhteistyökumppaneidemme joukosta löydämme sopivat tekijät pieniin ja isoihin urakoihin.

Rakennustyöt

Talojen perustukset ammattitaidolla

Talojen, hallien ja muiden rakennusten perustusten teko vaatii osaamista, jotta rakennus kestää paikallaan painumatta vuosikymmenienkin kuluttua. Huonosti tehdyt pohjatyöt voivat johtaa pahimmillaan kalliisiin saneerauksiin.

 

Me tarjoamme osaamista kaikkiin tontilla tapahtuviin kaivuutöihin. Avullamme saat rakennuksen, joka kestää. Teemme kaikenkokoiset urakat, esimerkiksi omakoti- ja rivitalojen pohjarakentamisen ja yritysten hallien ja muiden isompien rakennusten pohjatyöt. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Salaojien rakentaminen kokemuksella

Salaojien tehtävänä on estää kosteuden nousu maaperästä rakennuksen perustuksiin ja kerätä rakennuksen liepeille satanut vesi. Salaojat on syytä tehdä ammattitaidolla, jotta rakennus kestää käytössä ilman kosteusvaurioita.

 

Aiemmin rakennetun talon salaojajärjestelmät voivat mennä epäkuntoon, tai salaojat on rakennettu alun perin liian korkealle. Tällöin tarvitaan salaojien ja sadevesijärjestelmien saneeraamista.

 

Yritykseltämme saat sekä uudet salaojat että vanhojen salaojien remontit. Palvelemme ammattitaidolla ja aikatauluista kiinni pitäen – voit luottaa työmme jälkeen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tarjoamme pohjarakentamisen pieniin ja suuriin urakoihin Nurmijärvellä ja koko Uudenmaan alueella.

Pyydä tarjous!